Home Fashion Wat zijn tijdloze items die je niet kunt missen in jouw kast?

Wat zijn tijdloze items die je niet kunt missen in jouw kast?

0
Wat zijn tijdloze items die je niet kunt missen in jouw kast?

We volgen vaak de laatste modetrends. Elk seizoen kopen we weer kleding dat in de mode is. Alleen we vergeten soms nog weleens dat we een basisgarderobe nodig hebben met kwalitatieve kledingstukken, die je een aantal jaar achter elkaar draagt. Dit zijn kledingstukken die niet vervelen en een perfecte pasvorm hebben. Ze zijn vaak neutraal qua kleur en deze kan je moeiteloos combineren met andere mode-items. Wat zijn klassieke items die niet in jouw kledingkast mogen missen? We hebben het voor je uitgezocht in dit artikel, lees snel verder.

Klassieke colbert of pak

Een colbert hoort gewoon in jouw kledingkast te hangen. Als je niet weet wat je aan moet trekken kies je de simpele blazer. Tegenwoordig vind je blazers in alle soorten en maten. Zo blijft de klassieke standaard zwarte blazer elk jaar in elke collectie wel terugkomen. Maar je ziet ook variaties hierop. Verschillende merken blijven de colbert in het assortiment houden. Bij Nederlandse merken zie je dat terug, zoals Summum, Aaiko of Studio Anneloes. Je ziet hier de blazers ook in andere kleuren terugkomen. Een verlengde van het colbert is het klassieke pak. Je ziet het pak ook steeds vaker teugkomen in het straatbeeld. Het pak is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Je kunt daarom kiezen voor de veiligere kleuren zoals zwart, donkerblauw of grijs. Maar ook knalkleuren zoals rood, roze of groen.

Little black dress voor een feestje

Het korte zwarte jurkje is ook een item wat hoort in jouw kledingkast. Het is ook een jurkje wat standaard in alle collecties blijft terugkomen. Je ziet het in de collecties van merken zoals Aaiko of Summum. Een basic zwart jurkje is ook goed te combineren met sneakers, dan ga je voor de wat stoerdere look. Of combineer het met hoge hakken naar een chic feestje. 

Een jeans als basic

Een goede jeans kan niet missen in jouw kledingkast. Dit simpele item wordt vaak gedragen en is een absolute must voor jouw kledingkast. Je kunt dit aandoen naar een fancy diner, met hoge hakken of mooie sneakers, maar je kunt het ook dragen naar een feestje. Naar een diner kan je combineren met een witte blouse, die ook niet mag missen in jouw garderobe. Naar een feestje draag je het met een simpel truitje of een oversized colbert. De broek is verkrijgbaar in verschillende soorten, skinny, slim fit, bootcut, high waist, regular fit of tapered fit. Kies een broek die goed bij jou past, die jou goed staat en lekker zit. Niets is zo vervelend om een spijkerbroek te kopen die niet lekker zit en daardoor in de kast blijft hangen.