De voordelen van refurbished Apple producten

0
1300

De echte Apple fan weet dat deze producten best wel aan de prijs kunnen zijn. Je betaalt immers niet alleen voor het apparaat, maar ook een beetje voor het mooie design. Maar wist je dat je met bijvoorbeeld een refurbished iPad Pro van Smart2Have ook gewoon een kwalitatief goed product in huis haalt? Een refurbished iPad Pro wil zeggen dat de iPad door experts is gecontroleerd en eventueel voorzien van nieuwe onderdelen. Er staat net als bij een refurbished smartphone samsung een geheel schone installatie op van het besturingssysteem, waardoor je hem als je hem aan zet kunt instellen alsof je hem net hebt gekocht. Alle gegevens van de vorige gebruiker zijn gewist, en het is net alsof hij nieuw is. Dit soort apparaten gaan namelijk relatief lang mee, en door ze op deze manier te hergebruiken ben je niet alleen heel milieubewust bezig, maar het is ook nog eens veel beter voor je portemonnee. Een refurbished smartphone samsung of iPhone 6 (ze verkopen veel verschillende modellen) is namelijk vele malen goedkoper dan een nieuw exemplaar. Dit komt uiteraard doordat hij tweedehands is. Als je dat niet erg vindt dan kun je op deze manier dus best wat geld besparen.

Een refurbished iPad Pro kan een krasje hebben

Het spreekt voor zich dat als je reburbished Apple of Samsung producten koopt ze sporen kunnen hebben dan de vorige gebruiker, oftewel her en der een krasje of deukje in de behuizing. Dit is de reden dat er veel mensen zijn die perse een geheel nieuw exemplaar willen. Maar er zijn ook genoeg mensen die het totaal onbelangrijk vinden en die het zelfs niet opvalt dat er een krasje op zit. Voor deze mensen is zo’n refurbished smartphone samsung de beste keuze. En als je deze online bestelt kun je zelfs kiezen uit diverse uitvoeringen, oftewel diverse klassen. Het ene product is namelijk erger beschadigt dan het andere, en hoe meer krassen er op zitten, hoe minder je ervoor betaalt. Je korting kan dus echt flink oplopen en je kunt zo heel veel geld besparen! Als jij zo iemand bent die het alleen belangrijk vindt dat het scherm zelf goed functioneert en je echt niet kijkt naar de behuizing, dan is bovengenoemde webshop met bijvoorbeeld zo’n reburbished iPad Pro echt iets voor jou.

Wat als mijn refurbished product kapot gaat?

Bij Smart2Have hebben ze veel vertrouwen in al hun refurbished producten. Om die reden bieden ze je maar liefst 2 jaar garantie op alle items. Dat is een heel jaar langer dan je van Apple zou krijgen als je een nieuw product aanschaft! Als er dus binnen twee jaar na aankoop iets met je refurbished smartphone samsung is dan kun je er gewoon mee terugkomen en wordt het apparaat helemaal gratis voor je gerepareerd. Dit maakt dat veel mensen toch kiezen voor een refurbished exemplaar, want het feit dat je alsnog garantie krijgt op een tweedehands apparaat maakt het natuurlijk wel heel erg interessant. Zo bespaar je veel geld, maar heb je alsnog de zekerheid van gratis reparatie als er iets mee is…