Diverse muurstickers voor op een lege muur

0
1480

Heb je een lege witte muur in huis? Wil je die graag een beetje op pimpen? Met diverse muurstickers tover je die saaie en kille ruimte in no-time om tot een gezellige en sfeervolle bedoening. Voordat je stickers op de muur gaat plakken is het handig om eerst het oppervlakte in orde te maken. Zo mag er geen stof of ander vuil meer op de muur zitten. Je kunt de muur dus eerst even schoonmaken voordat je er diverse muurstickers op gaat plakken. Bij het schoonmaken is het af te raden om glasreiniger te gebruiken. Hierdoor pakt de lijm van de muurstickers niet goed en blijven ze dus niet goed op de muur zitten. Heb jij je muur een tijdje geleden in een fris kleurtje geverfd? Dan is het handig om ongeveer vier tot zes weken te wachten voordat je er diverse muursticker op plakt.

Bevestigen van diverse muurstickers op de muur

Muurstickers bevestigen is erg gemakkelijk en duurt een stuk minder lang dan het verven van de muur. Eerst moet je de zegel van de koker verwijderen. Daarna is het de bedoeling dat je het bovenste deel van de sticker op de muur plakt. Vervolgens verwijder je het siliconenpapier zodat je diverse muurstickers op de muur kunt plakken. Daarna wrijf je van het midden naar de buitenkant om zo eventuele bobbels eruit te halen. Ten slotte is het de bedoeling dat je nog even met de rakel over de sticker wrijft zodat deze echt goed vastzit. Als je diverse muurstickers hebt opgeplakt kun je daarna een voor een het beschermingsfolie eraf halen. En klaar is kees!

Welke schattige muurstickers komen er in jullie badkamer?

Zoals je hierboven leest is het plakken van muurstickers niet moeilijk. Als je de babykamer niet helemaal wilt behangen of verven kun je tijd besparen door schattige muurstickers uit te kiezen voor de babykamer. Zo kun je de babykamer toch leuk versieren. Schattige muurstickers met illustraties geschikt omdat ze een verhaal vertellen. Ook bestaat er de mogelijkheid om schattige gepersonaliseerde muurstickers te plakken in de babykamer. Daarin is dan de naam van jullie kind verwerkt. Ook kun je in de babykamer andere schattige muurstickers uitkiezen bijvoorbeeld met een leuk tekstje erbij. Daardoor krijgt de kamer nog meer een personal touch.

Verwijderen van muurstickers in de babykamer

Als de kamer van jullie baby na een tijdje op een andere manier wordt gebruikt, zijn de schattige babystickers eenvoudig van de muur in de babykamer te verwijderen. Op die manier is er geen gedoe met plakkerige lijmresten die achterblijven op de muur. Daardoor kun je weer diverse nieuwe muursticker op de muur plakken zodat de inrichting is afgestemd op de persoon die dan de ruimte gaan betrekken. Daardoor kun je gemakkelijk en snel een nieuwe stempel drukken op de kamer. Er is dan niks meer te zien van de schattige muurstickers in de babykamer. Of misschien is het verwijderen wel helemaal niet nodig als je je volgende kindje in de babykamer laat slapen. Dan kun je een naamsticker met de naam van je baby toevoegen zodat de babykamer weer helemaal eigen wordt gemaakt.