Pensioen cadeau nodig? Ga voor een persoonlijk tegeltje!

0
401

Gaat een van jouw trouwe werknemers binnenkort met pensioen? Sommige mensen kunnen niet wachten tot ze met pensioen mogen en andere worden alleen al verdrietig wanneer ze erover na denken dat ze hun geliefde baan moeten verlaten. Stuur je werknemers die met pensioen gaan niet met lege handen de deur uit en geef ze een persoonlijk cadeau. Weet jij niet goed waar je je werknemers mee kunt verrassen? Denk dan eens na over een persoonlijk tegeltje met spreuk. Met een tegeltje geef je niet alleen een blijk van waardering maar geef je je voormalige werknemers ook een fysiek item dat ze herinnert aan de mooie tijd bij jouw bedrijf.

Personaliseer je eigen tegeltje

Een tegeltje met spreuk is een fysiek cadeau dat ook op emotioneel vlak impact maakt. Het is een cadeau dat je voormalig werknemer bij zich kan houden en een leven lang kan koesteren. Een tegeltje voldoet aan alle voorwaarden voor een goed pensioen cadeau. Zo toont het presentje een bepaalde persoonlijke connectie, het is relatief duurzaam door het gebruikte materiaal en daarnaast zijn ze ook nog eens mooi en zeer geliefd bij de meeste mensen. De keramische tegels waarop de spreuken bedrukt worden, zijn duurzaam en kunnen makkelijk een leven lang meegaan. De boodschap zelf kun je volledig personaliseren naar wat voor jou en de ontvanger belangrijk is. Je kunt er bijvoorbeeld een grappige tekst op plaatsen, een afscheidsgroet vanuit je hart, of een kenmerkende zin die past bij je voormalig collega. Bovendien is een “ouderwets tegeltje” ook hartstikke hip en tijdloos. Het item past in vele interieurstijlen en is ook leuk voor in bijvoorbeeld de keuken of de badkamer.

Een veelzijdig cadeau voor verschillende gelegenheden

Een tegeltje met één van onze spreuken hoeft zeker niet alleen te dienen als een cadeau voor pensionering. Ook kun je een tegeltje prima geven als beterschapcadeau, een cadeau voor een huwelijk, geboorte of bijvoorbeeld voor een housewarming. Voor het ontwerp van het tegeltje zijn er vele mogelijkheden. Zo kun je gaan voor het standaard en klassieke ontwerp, maar het kan ook zeker anders. Naast de vele varianten in traditioneel Delfts Blauw, kun je ook een eigen ontwerp, logo of foto laten drukken op de tegeltjes. Zo kun je bijvoorbeeld samen met alle collega’s een leuke foto nemen om te laten weten dat je je geliefde collega nooit zomaar zal vergeten. Ook de tekst op het tegeltje is volledig naar wens aanpasbaar. Er is keuze uit de vele verschillende categorieën standaardspreuken. Maar als je liever een persoonlijke boodschap toevoegt, is dit ook zeker mogelijk. Wacht niet langer en verras je geliefde collega die met pensioen gaat met een persoonlijk cadeau.