Wat kan een online medium voor jou betekenen?   

0
1745

Heb je ergens vragen over of kom je er gewoon even niet meer uit? Meestal bespreek je dit dan met familie en/of vrienden maar wat nou als je familie en/of vrienden je ook niet kunnen helpen? Wat nou als je het gevoel hebt dat niemand die je kent je nog kan helpen? Dan kun je altijd nog terecht bij een online medium. Ben je nog niet helemaal thuis in het begrip “medium”? In dit blog leggen we het graag voor je uit en ook wat dit medium voor jou kan betekenen.

Wat is een online medium?

Geloof jij dat er meer is dat hemel en aarde? Soms liggen antwoorden of oplossingen niet meer voor het oprapen. Soms lijkt het alsof deze antwoorden of oplossingen er helemaal niet meer zijn. In zo’n geval kan je terecht bij een medium. Een medium wordt ook wel beschreven als de boodschapper tussen de aarde en het hiernamaals. Wat in het hiernamaals is, dat weet niemand precies maar er is iets. De een noemt het een geest, de ander een engel, weer de ander een gids of een natuurwezen. Wie of wat zich in het hiernamaals bevindt is niet geheel duidelijk, wel is het duidelijk dat ze ons kunnen helpen bij vragen of oplossingen waar we op aarde geen raad meer mee weten. Een boodschapper maakt contact met het hiernamaals en kan een boodschappen opvangen. Die opvangen gebeurt door middel van kaarten leggen, contact maken of door het binnenkrijgen van beelden of visioenen.  Hoe die boodschappen eruit zien en wat erin wordt vermeldt hangt uiteraard helemaal van jouw vraag of probleem af.

Wat kan een medium voor je betekenen?

Een online medium kan je helpen bij heel veel dingen. Je kunt bij dit soort mensen terecht voor bijvoorbeeld advies over een relatie, privé of werk gerelateerd, maar ook voor fotoreadings, een blik in de toekomst of in contact komen met een overledenen. Het is maar net waar jouw vraag of probleem over gaat. Je kunt ook hulp krijgen op gebied van spiritueel vlak of als je gewoon benieuwd bent naar je astrologie of horoscoop. Bij een online medium draait het om jou en het beantwoorden of oplossen van jouw vraag of probleem.

Weet je nog niet zeker of je de stap durft te nemen? Dat geeft niks! Je bent niet de enige maar we kunnen je wel vertellen dat al vele je zijn voorgegaan. In het misschien is het misschien spannend maar eenmaal in contact gekomen met een online medium zul je alleen maar opluchting ervaren en weet je dat het de juiste keuze was.